دسته
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 156172
تعداد نوشته ها : 351
تعداد نظرات : 122
Rss
طراح قالب

همايش روبات‌هاي هوشمندوتجليل ازبرگزيدگان مسابقات جهاني" ربوكاپ آلمان" شامگاه يكشنبه در" تالار شريعتي" دانشگاه اصفهان برگزار شد.

رئيس‌سازمان آموزش و پرورش استان اصفهان در اين‌همايش گفت: جوانان ايراني در سالهاي اخير در عرصه‌هاي علم و فناوري، موفقيت‌هاي بزرگي كسب كرده‌اند كه بيانگر استعداد جوانان كشورمان و توجه نظام اسلامي به توسعه علمي كشور است.

"منوچهر براتي" با اشاره به موفقيت دانش آموزان اصفهاني در مسابقات جهاني ربوكاپ آلمان افزود:دانش اموزان ايراني در چهارمين سال حضور خود در اين مسابقات موفقيت بزرگي كسب كردند.

وي با تاكيد بر اينكه با برنامه ريزي صحيح مي‌توان خيل عظيم استعدادهاي جوانان ايراني را در جهت اعتلاي كشور بكار گرفت، گفت : همت دولت نهم ايجاد فضاي سالم رقابت علمي در كشور است.

استاندار اصفهان نيز در اين همايش با قدرداني از تلاش جوانان كشورمان در عرصه‌هاي علمي و موفقيت دانش اموزان اصفهان در مسابقات جهاني ربوكاپ،گفت :
اين جوانان و نوجوانان بزرگترين سرمايه و مايه افتخار كشور هستند.

"سيد مرتضي بختياري" افزود : اسلام براي علم‌آموزي و كسب معرفت،ارزش زيادي قائل است و كار علمي براي حل مشكلات مردم بالاترين ارزش را از ديدگاه اسلام دارد.

دكتر" سعيد شيري قيداري" استاد دانشگاه صنعتي‌امير كبير، در همايش مذكور در مورد علم روباتيك و جايگاه ان در عرصه اقتصاد و زندگي بشر سخن گفت.

وي با اشاره به اينكه روباتيك يكي از ‪ ۱۰‬رشته پولساز در سالهاي اينده خواهدبود و دستاوردهاي اين علم در همه ابعاد زندگي بشر تاثير خواهد داشت گفت : با داشتن جوانان‌با استعداد و كوشامي‌توانيم سهم خود را در اين زمينه نسبتا جديد علمي بدست اوريم.

عضو كميته ملي ربوكاپ ، گفت : در گذشته و در جريان صنعتي شدن جهان فرصت زيادي را از دست داده‌ايم و از دنيا عقب مانده‌ايم امابا برنامه‌ريزي صحيح مي توانيم جايگاهي شايسته در عرصه فناوري اطلاعات و روباتيك بدست اوريم.

وي با اشاره به حضور روز افزون و موفق جوانان ايراني در مسابقات جهاني ربوكاپ گفت : به دليل اين حضور موفق، در بسياري از كشورهاي جهان مهندسي ايراني شناخته شده است.

وي اضافه كرد : حضور تيمهاي ايراني در مسابقات ربوكاپ بسيار با اهميت شده بگونه‌اي كه مسوولين آمريكايي كه‌سال اينده‌ميزبان مسابقات جهاني ربوكاپ هستند نگران چگونگي حضور تيمهاي ايراني مي‌باشند.

وي با اشاره به اينكه روباتها نمادي از پيشرفت فوق‌العاده علمي هستند گفت : فعاليت روباتيك در مدارس و دانشگاهها، فعاليت علمي است و بايد با حمايت اقتصادي به يك صنعت تبديل شود.

وي افزايش ظرفيت‌هاي علمي و صنعتي كشور، افزايش اعتبار علمي و اجتماعي و صنعتي كشورو افزايش اعتماد به نفس جوانان را از جمله مزيت‌هاي توسعه فعاليت‌هاي روباتيك در مدارس و دانشگاهها ذكر كرد.

در اين همايش از دانش اموزان و مربيان تيمهاي مدارس " شهيد اژه‌اي" و "فرزانگان امين" اصفهان كه در مسابقات ربوكاپ آلمان شركت كردند با اهدا لوح و هدايايي از سوي استانداري و سازمان اموزش و پرورش استان اصفهان قدرداني شد.

دانش اموزان عضو تيم مدرسه دخترانه فرزانه امين در اين‌مراسم اعلام كردند نيمي از هداياي خود را به دانش اموزان لبنان و فلسطين اهدا مي‌كنند.

تيم دانش آموزي دبيرستان " شهيد اژه‌اي " اصفهان متشكل از "امير نوژان نادري "، "اميد بخشنده"، "محمد مهدي حيدري"، "ميثم كساييان ناييني"، "علي آزيدهاك" و "اميرحسين خيرآبادي" بامربيگري" هادي محضرنيا" در رشته جونيور (روباتهاي فوتباليست)، مسابقات جهاني " ربوكاپ ‪ " ۲۰۰۶‬آلمان به مقام اول دست يافت.

تيم روباتيك فرزانگان امين اصفهان متشكل از" عطيه‌اژه‌اي"،"مريم تائبي"، "مريم حقيقي اردكاني" و" رضوانه ناظم" كه در اين مسابقات در رشته جونيور شركت كرده بود نيز موفق به صعود از دوره اول اين مسابقات شد.

تيمهاي روبوكاپ ايران در مجموع با كسب پنج مدال طلا، مقام چهارم دهمين مسابقات روبوكاپ بين‌المللي آلمان كه خرداد ماه گذشته برگزار شد را كسب كردند.

در اين دوره از مسابقات تيم آلمان با كسب ‪ ۱۱‬مدال طلا مقام قهرماني را بدست آورد و پس از آن چين با ‪ ۹‬مدال طلا و ژاپن با شش مدال قرار گرفتند.

در اين مسابقات ‪ ۴۴۰‬تيم از ‪ ۳۶‬كشور جهان براي كسب ‪ ۳۳‬عنوان جهاني شركت داشتند.

دو هزار و ‪ ۶۰۰‬متخصص رايانه و دست اندركار روبوكاپ از سراسر جهان دراين مسابقات شركت داشتند.

روبوكاپ تلاشي جهت پيشبرد فناوري روبات‌هاي هوشمند، براي طراحي و ساخت تيمي از روبات‌هاي هوشمند است كه بتوانند شبيه يك تيم فوتبال واقعي بازي كنند و در ان بايد از طيف وسيعي از فناوري‌هاي روز استفاده شود.

اولين دوره مسابقات روبوكاپ در سال ‪ ۱۹۹۶‬ميلادي همراه با كنفرانس بين بين‌المللي سيستم‌ها و روبات‌هاي هوشمند در شهر "اوزاكا" در ژاپن با شركت هشت تيم از كشورهاي مختلف جهان برگزار شده بود.

برگزاركنندگان اين مسابقات اميدوارند در سال ‪ ۲۰۵۰‬ميلادي تيم روباتهاي فوتباليست، در مقابل تيم فوتبال منتخب جهان به ميدان برود.


دسته ها :
دوشنبه سیم 5 1385
X